Accountmanager Automotive Truck

 

Meet jij je verkoopresultaten? Trap jij tijdig op de rem en stuur je bij? Til jij jezelf, je klanten en de organisatie waar je voor werkt naar een hoger niveau?

Dit ben jij

In deze brede, zelfstandige en commerciële rol word je verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële doelstellingen in jouw gebied. Dit weet je als volwaardig gesprekspartner van truckdealerships te realiseren door jouw uitstekende contacten met zowel nieuwe- als bestaande klanten. Je voegt hierbij waarde toe door vanuit een gedegen inventarisatie de “slag” te maken naar multi-level oplossingen. Op een zelfverzekerde wijze weet je, als strategisch sparringpartner, jouw prospect te adviseren en overtuigen met inrichting- en besparingsadviezen omtrent automotive equipment. Je weet hierbij de klantwensen te vertalen naar oplossingen om de Total Cost of Ownership (TCO) van jouw klant te verlagen. Het uitrollen van speciale verkoopacties is eveneens één van jouw kerntaken en uiteraard draag je, in overleg met de binnendienst, zorg voor een vlekkeloze administratieve afwikkeling van transacties. Tot slot volg je nauwgezet marktontwikkelingen en weet je deze om te zetten naar kansen en concrete acties.

Hoge klanttevredenheid en commercieel succes behalen zijn jouw belangrijkste drijfveren. Je legt de lat hoog en je gaat voor optimaal resultaat. Daarbij verlies je geen enkel moment de behoefte van jouw klanten uit het oog. Jij voelt je volledig verantwoordelijk voor je eigen regio en acteert al naar gelang. Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en neemt een flinke dosis overtuigingskracht met je mee. Je vindt het leuk om in contact te zijn met veel verschillende type mensen.

Wat jij  verder nog in huis hebt

  • HBO werk en denkniveau – voorkeur IVA Driebergen of soortgelijke opleiding.
  • Tenminste 3 tot 5 jaar relevante commerciële ervaring in soortgelijke functie met inrichtingsadviezen en/of ervaring met consultative selling op het gebied van TCO.
  • Ervaring binnen de truckbranche of soortgelijk concurrerende nichemarkt is een pre.
  • Je hebt affiniteit met automotive equipment en/of de truck werkplaats.
  • Passend in onze professionele gemotiveerde team met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar.
  • Bij voorkeur woon je max. 3 kwartier van Utrecht.


Jij verdient het allemaal

Het succes van jouw klant, de extra lach op hun gezicht, daar doe je het natuurlijk voor. De auto en laptop van de zaak, een uitgebreid inwerkprogramma, persoonlijke begeleiding en coaching on the job binnen een ambitieuze werkomgeving  zijn de extra’s van deze fulltime functie. En dan zijn er nog de doorgroeimogelijkheden in het verder verstevigen van onze positie …. Groei jij mee?

Jouw team

Bij Autec Automotive Equipment en VLTest Solutions werken we vanuit het hart en de wil om te winnen, voor onze klanten en hun klanten. De passie die daar bij komt kijken, zie en voel je bij Autec en VLTest. Om onze positie verder te verstevigen zoeken wij ambitieuze mensen, waarvan jij er 1 kunt zijn.

Hebben we jou getriggerd?

Wij maken graag kennis met je! Upload je CV en geef jouw motivatie. Wil je eerst nog meer informatie over deze functie? Neem contact op met Michiel van der Eijk, Sales Manager segment zwaar (06-52098778 of michiel.vandereijk@vltest.com). Heb je vragen over het sollicitatieproces of Autec en VLTest? Neem dan contact op met afdeling personeelszaken via hrm@vltest.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.