AFTERSALES MANAGER

Autec Automotive Equipment is dé specialist op het gebied van werkplaatsinrichting en verkoopt, levert en installeert hefbruggen. Tot onze key doelgroep behoren dealer-, universele-, schade en herstel-, banden-, truck- en overheidsbedrijven. De activiteiten worden vanuit Montfoort (U) gecoördineerd.

Ons team

Bij Autec werken we vanuit het hart en de wil om te winnen, voor onze klanten en hun klanten. De passie die daar bij komt kijken, zie en voel je bij Autec. Een goed begin is het halve werk. Wij besteden dan ook veel aandacht aan de inwerkperiode van nieuwe collega’s. Om onze positie verder te verstevigen zoeken wij ambitieuze mensen, waarvan jij er 1 kunt zijn.
 

Wat wordt van je verwacht?

In deze leidinggevende positie ben je, vanuit het hart van de organisatie, verantwoordelijk voor een kwalitatief en effectief aftersales proces. Hierbij geef je als meewerkend voorman sturing en richting aan de activiteiten van het aftersales team , bestaande uit de planning, servicemonteurs, installatiemonteurs.

  • Zelf ben je verantwoordelijk voor optimaal productmanagement van onze kwaliteitsproducten.
  • Je bent operationeel actief, maar verliest de hoofdlijn niet uit het oog. Verder heb je oog voor proces- en business verbeteringen.
  • Je rapporteert in deze functie aan de General manager.

Wat is hiervoor nodig?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, aangevuld met succesvolle coachende ervaring.
  • Ervaring binnen de automotive branche is geen vereiste, maar affiniteit met equipment is vanzelfsprekend essentieel.
  • Je bent een motiverende manager die mensen met zich kan meekrijgen en je schakelt gemakkelijk tussen de lange termijn doelen en de dagelijkse operatie. Je behoudt het overzicht, kunt prioriteiten stellen en je bent een gedreven regelaar.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden. Je bent organisatorisch - en analytisch sterk en je bent betrokken en ondernemend.
  • Verder ben je, door jouw helicopterview, in staat om knelpunten tijdig te signaleren en op te lossen.
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Tot slot ben je woonachtig op bereisbare afstand van Montfoort.

Autec Automotive Equipment biedt je de ideale combinatie tussen werken binnen een nationale en sterke organisatie en ruimte voor ondernemerschap in jouw functie. De organisatie groeit en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Verder is de cultuur modern en aansprekend en zijn collegialiteit en werkplezier hierin vaste pijlers. Vanzelfsprekend mag je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden.

Hebben wij jou getriggerd? Ben je enthousiast geworden? Wij maken graag kennis met je! Upload je cv en geef jouw motivatie. Of stuur je cv en motivatie rechtstreeks naar marcel.streppel@autec.nl (general manager Autec Automotive Equipment).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.