Installatiemonteur

Autec is dé specialist op het gebied van werkplaatsinrichting en verkoopt, levert en installeert hefbruggen. Tot onze voornaamste doelgroep behoren dealer-, universele-, schade en herstel-, banden-, truck- en overheidsbedrijven. De activiteiten worden vanuit Montfoort (U) gecoördineerd.

 

Ons team

Bij Autec werken we vanuit het hart en de wil om te winnen, voor onze klanten en hun klanten. De passie die daarbij komt kijken, zie en voel je bij Autec. Om onze positie verder te verstevigen zoeken wij ambitieuze mensen, waarvan jij er 1 kunt zijn. Hoge klanttevredenheid behalen is ook jouw belangrijkste drijfveer. Jij bent immers ons visitekaartje. Jij legt de lat hoog en je gaat voor optimaal resultaat. Jij voelt je volledig verantwoordelijk voor het werk dat jij uitvoert. Jij levert input om onze hoge kwaliteit en efficiency nog verder te optimaliseren. Jij hebt een sterke persoonlijkheid en bent servicegericht.

 

Wat wordt van je verwacht?

Wij bieden een uitdagende functie aan voor de regio West-Nederland, waarbij geen dag hetzelfde is. Kwaliteit staat voorop bij het installeren van hefbruggen. Met veel verschillende soorten hefbruggen en uitvoeringen is geen dag hetzelfde. Daarnaast werk je vrijwel elke dag bij een andere klant, wat het werk zeer afwisselend maakt. De nieuwe apparatuur installeer je op een perfecte manier en je bent trots op het eindresultaat. Je begint met installeren van hefbruggen onder begeleiding van een ervaren collega. Als je dat onder de knie hebt groei je door naar het zelfstandig installeren van alle soorten hefbruggen met uiteenlopende hefvermogens. Daarnaast lever je preventief onderhoud en/of voer je een keuring uit aan verschillende soorten hefbruggen. Je werkt elke dag in een andere omgeving en rijdt rechtstreeks vanuit huis naar de klanten toe met je eigen bus. Mocht je er bij de klant niet uitkomen, kan je altijd je supervisor bellen die je dan helpt en op het juiste spoor zet.

 

Wat is hiervoor nodig?

  • Technische MBO opleiding
  • Aantoonbare technische kennis van mechanica, hydrauliek en pneumatiek/elektrisch schakelen of gelijkwaardig;
  • Oplossingsgericht denken richting klanten en directe collega’s;
  • Affiniteit met de automotive branche en/of ervaring met liftsystemen;
  • Woonachtig in West-Nederland, bijvoorbeeld regio Gouda of regio Dordrecht;
  • Minimaal 32 uur per week en 4 dagen beschikbaar.

 

Jij verdient het allemaal
Het succes van jouw klant, de lach op hun gezicht door jouw werk, daar doe je het natuurlijk voor. Een goed salaris en een auto en laptop van de zaak zijn voorbeelden van extra’s bij deze functie. Door het uitgebreide inwerkprogramma, de persoonlijke begeleiding, de interne opleidingen en coaching on the job ga jij je persoonlijk ook snel ontwikkelen. En dan zijn er nog de doorgroeimogelijkheden in het verder verstevigen van onze positie. Groei jij mee?

Heb je nog vragen, bel dan naar Tom van der Laan, aftersalesmanager Autec, op 06-52098768.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel! We ontvangen graag je CV en motivatie voor deze functie via hrm@autec.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.