Marketing- en communicatie medewerker

 

Over het bedrijf:

Je komt te werken bij VL Test Solutions: de nieuwe verkoop- en serviceorganisatie van Van Leeuwen Test Systems. Naast de werkzaamheden voor deze specialist in APK apparatuur, voer je ook werkzaamheden uit voor Autec Automotive Equipment, de hefbruggen-specialist van de groep. Het merk Autec focust zich op hefbruggen voor onder andere personen-, bestel- en bedrijfswagens. Je wordt dus marketing- en communicatie medewerker voor beide merken waarbij Montfoort je standplaats is.

 

Dit ben jij:

Een zelfstarter die in de eerste werkweek een To Do lijst genereert, waar je meteen mee aan de slag gaat. Jouw doel? De communicatie van Autec Automotive Equipment en VL Test Solutions verder optimaliseren. Hierbij zorg jij voor de effectieve toepassing van alle communicatiekanalen waarbij een “outside in” benadering centraal staat. Je weet feilloos de bedrijfswaarden te vertalen naar waardevolle content. Je schrijft heldere teksten, die aansluiten op de verschillende doelgroepen en doeleinden.

Daarnaast zorg je voor een effectieve afstemming met zowel traditionele als nieuwe media. Door het bieden van ondersteuning in - en het uitvoeren van - (online) communicatie-activiteiten, zorg je ervoor dat zowel Autec als VL Test Solutions goed vindbaar en zichtbaar zijn. In deze veelzijdige functie, voel jij je als een vis in het water met jouw verfrissende ideeën, die jij net zo graag verzint als uitvoert.

 

Wat jij verder nog in huis hebt:

  • HBO marketing & communicatie of andere relevante opleiding.
  • Kennis van Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel).
  • Werkervaring in (online) marketingcommunicatie met het schrijven van persberichten, nieuwsbrieven, blogs, white papers (tijdens werk of opleiding en stages).
  • Kennis van en ervaring met Google Analytics, SEA, SEO, content marketing, social media en beheren van websites.
  • Kennis van Adobe CS (Photoshop, Indesign en Illustrator) is een pré.
  • Je weet hoe je de doelgroepen bereikt en enthousiasmeert.
  • Je geniet van het werken in een dynamische omgeving, neemt graag initiatief én steekt de handen uit de mouwen.
  • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur.

 

Jij verdient het allemaal:

Een afwisselende baan zoals je nog niet eerder hebt gehad met uitdagingen waar je extra blij van wordt, daar doe je het natuurlijk voor. Je werkt in een ambitieuze werkomgeving waar veel opleidingsmogelijkheden zijn. En dan zijn er nog de doorgroeimogelijkheden in het verder verstevigen van onze positie …. Groei jij mee?

 

Jouw team:

Wij werken vanuit het hart en de wil om te winnen, voor onze klanten en hun klanten. De passie die daar bij komt kijken, zie en voel je. Om onze positie verder te verstevigen zoeken wij ambitieuze mensen, waarvan jij er 1 kunt zijn.

 

Hebben we jou getriggerd?

Inspireer ons met jouw persoonlijkheid en stuur je motivatiebrief en CV! Wil je eerst nog meer informatie over de functie of onze organisatie? Bel ons dan op 0348 – 477036, Pim Pijper, General Manager. Wij zien jouw reactie graag tegemoet.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd