PLANNER TECHNISCHE DIENST (m/v)

Al ruim 30 jaar leveren wij een top kwalitatief product. Als Autec Automotive Equipment zijn wij trots om één van de toonaangevende leveranciers te zijn van hefbruggen, mobiele kolommen, put- en hefbrugkriks en bijbehorende accessoires. Want heffen, dat doe je niet zomaar. Daar heb je echte krachtpatsers voor nodig. Power om zware jongens als vrachtwagens en bussen, maar ook de lichtere personenauto’s omhoog te krijgen. Hier zijn wij specialist in.

 

Ter versterking van ons team in Montfoort zijn we per direct op zoek naar een nieuwe collega. Je wordt verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van ons team van zeven installatie- en servicemonteurs. Het belangrijkste is dat jij de klant helpt en ontzorgt door structureel en effectief te communiceren. Dit doe je met klanten, leveranciers en natuurlijk jouw collega’s. Hierbij is het essentieel dat je de verschillende interne en externe processen kent, goed in beeld hebt wat de voortgang is en waar de prioriteiten liggen. Voor het inplannen van ons team werken wij met Centix. In the Cloud, online, zodat de buitendienst jou op de hoogte kan houden van hun werkzaamheden.
 


Naast plannen en coördineren, handel jij, net als je teamgenoten van de binnendienst, telefoontjes en e-mails van onze klanten af. Service naar de klant staat bij Autec voorop. Organiseren van je eigen werk is een belangrijke competentie voor deze functie. Je hebt een ondersteunende rol naar de Aftersales Manager. Deze functie is voor een werkweek van 40 uur.

 

Wat je verder nog in huis hebt

  • Opleiding planner wegtransport en/of technische MBO-opleiding (bv werktuigbouwkunde) c.q. MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over werkervaring als planner/werkvoorbereider, bij voorkeur bij een autobedrijf of de transportsector;
  • Affiniteit met de automotive branche;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Beheersing van de Nederlandse taal, bij voorkeur ook de Engelse taal;
  • Ervaring met MS Office en Centix of ander digitaal planningsprogramma is een pré;
  • Geografisch inzicht is een pré;
  • Hands-on mentaliteit;
  • Flexibele en klantgerichte instelling. 

 

Jij verdient het allemaal

Een bovengemiddeld salaris, uitgebreid inwerkprogramma, persoonlijke begeleiding en coaching on the job binnen een ambitieuze werkomgeving zijn de extra’s in deze functie. Als onderdeel van ons ambitieuze team kan je meebouwen aan de groei van onze organisatie, en kan jouw positie daarin ook verder ontwikkelen. 

 

Solliciteer nu eenvoudig

Lijkt deze baan je op het lijf geschreven? Dan maken wij graag kennis met je. Upload je CV en geef een korte motivatie. Neem contact op met Pim Pijper (0348-477036 of pim.pijper@autec.nl) voor inhoudelijke informatie over de functie. 

Lijkt deze baan je op het lijf geschreven? Dan maken wij graag kennis met je. Upload je CV en geef een korte motivatie. Neem contact op met Pim Pijper (0348-477036 of E: hrm@autec.nl voor inhoudelijke informatie over de functie. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.