SERVICEMONTEUR HEFBRUGGEN

Heffen, dat doe je niet zomaar. Daar heb je echte krachtpatsers voor nodig. Power om zware jongens als vrachtwagens en bussen, maar ook de lichtere personenauto’s omhoog te krijgen. Hoe mooi is dat onze klanten veilig, prettig en efficiënt hun werk in de werkplaatsen kunnen uitvoeren doordat jij hun hefbruggen onderhoudt, keurt of repareert? Dan ben je een echte topper.

Al ruim 30 jaar leveren wij een top kwalitatief product. Als Autec Automotive Equipment zijn wij trots om één van de toonaangevende leveranciers te zijn van hefbruggen, mobiele kolommen, put- en hefbrugkriks en bijbehorende accessoires. Stoere producten, voor dito mannen en sterke vrouwen.

Wij bieden een uitdagende functie aan in de regio West-Nederland (Alkmaar-Bergen op Zoom). Geen dag is hetzelfde. Je werkt elke dag in een andere omgeving en rijdt rechtstreeks vanuit huis naar de klanten toe met je eigen bus. Jouw taak is preventief onderhoud en/of een keuring uit te voeren aan verschillende soorten hefbruggen. Mocht je er bij de klant niet uitkomen, kan je altijd je supervisor bellen die je dan helpt en op het juiste spoor zet.

 

Dit ben jij
Tevreden klanten zijn jouw belangrijkste drijfveer. Jij bent immers het visitekaartje van Autec. Je legt de lat hoog en je gaat voor optimaal resultaat. Jij voelt je volledig verantwoordelijk voor het werk dat jij uitvoert. Jij levert input om onze hoge kwaliteit en efficiency nog verder te optimaliseren. Jij hebt een sterke persoonlijkheid en bent tegelijkertijd servicegericht. Je vindt het leuk om in contact te zijn met veel verschillende type mensen. Op termijn ben je in staat om service engineer te worden. Doorgroeimogelijkheden zijn er genoeg.


 

Wat jij verder nog in huis hebt

  • Aantoonbare technische kennis van mechanica, hydrauliek en pneumatiek/elektrisch schakelen of gelijkwaardig;
  • Oplossingsgericht denken richting klanten en directe collega’s;
  • Affiniteit met de automotive branche en/of ervaring in een soortgelijke buitenfunctie is een pre;
  • Woonachtig in West-Nederland (Alkmaar – Bergen op Zoom);
  • Minimaal 32 uur per week en 4 dagen beschikbaar.

 

Jij verdient het allemaal
Een bovengemiddeld salaris, een auto en een laptop van de zaak zijn voorbeelden van extra’s bij deze functie. Door het uitgebreide inwerkprogramma, de persoonlijke begeleiding, de interne opleidingen en coaching on the job ga jij je persoonlijk ook snel ontwikkelen. En dan zijn er nog de doorgroeimogelijkheden in het verder verstevigen van onze positie …. Groei jij mee?


 

Solliciteer nu eenvoudig
Wij maken graag kennis met je! Bij ons geen ingewikkelde sollicitatiebrieven. Stuur ons een kort CV en schrijf waarom je deze job bij jou past. Neem contact op met Pim Pijper  (0348-477036) voor inhoudelijke informatie over de functie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.