Autec is vanaf de oprichting in 1987 één van de toonaangevende leveranciers van automotive equipment. Het assortiment bevat wielvrije hefbruggen, rijbanen hefbruggen, mobiele hefkolommen hefbrugkriks en putkriks. Met ingang van april 2022 is Autec verhuisd van Montfoort naar VL Test Solutions in Etten-Leur. Autec is hefbrugspecialist. Remmentestbanken en overige APK apparatuur zijn producten van VLT. 

De filosofie van Autec is gebaseerd op een klantgerichte benadering en verregaande samenwerking met specialistische productiebedrijven. Een werkwijze die in de auto-industrie al volledig is ingeburgerd. Een doordacht volume beleid en kwaliteit conform CE-normen, vormen de solide basis voor een aantrekkelijke prijs/ kwaliteitsverhouding die alle Autec producten kenmerkt. Wij zijn specialist in hefbruggen en geven als geen ander een objectief en specialistisch advies, dat volledig is toegesneden op ieders specifieke bedrijfssituatie, want slimmer investeren levert veel op. Autec biedt haar klanten inrichtingsadvies op maat tegen de laagste exploitatiekosten van werkplaatsapparatuur in de branche. Tot onze key doelgroep behoren dealer-, universele-, schade en herstel-, banden-, truck- en overheidsbedrijven.


Hoog gekwalificeerde betrokken technici

Onze servicedienst heeft een landelijke dekking en kan hierdoor snel en efficiënt inspelen op het verrichten van o.a. preventief onderhoud, kalibratie, hercertificering en storingen. Onze technici hebben kennis van wat er in een werkplaats speelt en kunnen u hierdoor dan ook goede service verlenen. Om te waarborgen dat er veilig gewerkt wordt in uw werkplaats zijn onze technici VCA gecertificeerd. 
 

Hefbrug keurmerk

Sinds 2008 hanteren wij een eigen hefbruggen keurmerk t.b.v. het keuren en onderhouden van hefbruggen (RDW erkend). En is Autec één van de initiators van de interpretatie commissie hefbruggen keur tezamen met: Stertil en de RAI Vereniging keurmerk.
 

Autec Hefbrug Kenmerk    Badge