Content Autogroep, ‘s-Hertogenbosch

Net als Kia hecht ook Content Autogroep veel waarde aan kwaliteit en service. Content vindt het belangrijk dat de technici hun werk goed kunnen uitvoeren en dat kan het beste met goede apparatuur. “Behalve kwaliteit en efficiëntie vinden wij ergonomie en werkplezier ook heel belangrijk”, aldus de Bedrijfsleider Mark Driessen.

 

Schaarbruggen bevorderen doorgang

Autec leverde en installeerde zeven bruggen. De vier schaarhefbruggen zorgen voor snelle doorgangen (ook makkelijk voor bandenwissels), de twee tweekolommers zijn ideaal voor onderhouds werkzaamheden aan het motorblok, de versnellingsbak en de bodem en de vierkolommer; alles inclusief een servicecontract voor preventief en correctief onderhoud. Met het oog op de toekomst is bij de werkplaatsinrichting reeds rekening gehouden met ruimte voor een vijfde schaarbrug.

 

Een aanspreekpunt van offerte tot oplevering

“In de afgelopen twintig jaar hebben wij al heel wat bruggen en apparatuur van Autec afgenomen. Niet alleen ons vertrouwen in de hoogstaande producten en adviezen van Autec is groot, maar we stellen het ook op prijs dat we tijdens het hele traject, van offerte tot oplevering, één aanspreekpunt hadden.”