Elvro Boekel: Strak van buiten, efficiënt van binnen

Uitgebalanceerde werkplaatsinrichting met hefbruggen en een platenbank. Het werkplaats equipment is zo gekozen dat elk type equipment naadloos aansluit op de werkzaamheden. Dit komt de kwaliteit van de te verrichten werkzaamheden aan het voertuig ten goede. Daarnaast worden medewerkers in staat gesteld om bij alle verschillende werkzaamheden ergonomisch verantwoord te werken.

Hefbruggen

De apparatuur in de werkplaats bestaat onder andere uit een opbouw schaarhefbruggen voor het snel wisselen van banden en werkzaamheden aan het carrosserie. De 2-koloms hefbrug is geschikt voor onderhoudswerkzaamheden aan de Aan de onderzijde van het voertuig. Doordat de 2-koloms hefbrug meer vrije ruimte biedt onder de auto, is dit een fijne hefbrug voor werken aan de motor en/of versnellingsbak. De 4-koloms hefbrug wordt voornamelijk gebruikt voor het uitvoeren van de APK keuring en werkzaamheden aan grotere bestelauto’s

Pand

Het strakke nieuwbouw pand is voorzien van een transparant licht doorlatend dak voor een natuurlijke licht inval. Dit bespaart op elektriciteit, maar nog belangrijker het natuurlijke licht bevordert het welzijn van de medewerkers tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden.