Transportbedrijf Verheul, Twello

Een goed voorbeeld van hoe al het onderhoud in eigen beheer gedaan kan worden is Transportbedrijf Verheul uit Twello. Deze fleetowner kiest er bewust voor om al het mogelijke onderhoud en de APK zelf uit te voeren. Dit wordt ondersteund door middel van een complete teststraat bestaande uit: een remmentestbank met geïntegreerd asliftsysteem, spelingsdetector, putkriks, versnellingsbakkriks, roetkit en koplampafstelapparatuur. 

 

Autec put- en versnellingsbakkrikPutkrik

Autec leverde bij Verheul twee Autec BPJ-VA15 putkriks om vanuit de put voertuigen wielvrij te heffen. Het ontwerp en de toepassingen zijn van industrieel niveau en wordt standaard geleverd met maatwerk afgestemd op de gebruikersvoorkeuren. Standaard zijn de Autec putkriks voorzien van snel hef- en sneldaalfunctie.

Met verschillende accessoires zoals verlengstukken, versnellingsbakplaat en differentieeladapter zijn deze putkriks universeel toe te passen. Het ontwerp en de toepassingen zijn van industrieel niveau en wordt standaard geleverd met maatwerk afgestemd op de gebruikersvoorkeuren. Derhalve bieden de putkriks een optimale oplossing in elke specifieke werkplaatssituatie.

Autec versnellingsbakkrik

De versnellingsbakkrik (Autec BVK-TL2,5VOETKBP) wordt gebruik bij werkzaamheden aan de versnellingsbakken. Met 2,5 ton hefvermogen is de telescopische versnellingsbakkrik voorzien van een 3-dubbele bedieningsfunctie:

  • Pneumatisch/hydraulische bediening voor het snel heffen en dalen van de last
    tot 2,1 meter hoog
  • Handmatige bediening voor grofstelling onder het voertuig of voor als er
    geen perslucht voor handen is
  • Voetbediening voor precisie afstemming.