4-koloms hefbruggen

De 4-koloms hefbrug is de hefbrug voor het uitvoeren van de APK of servicebeurten. De hefhoogte van de 4-koloms hefbruggen variëren van 1.850 mm tot 2.000 mm wat zorgt voor een ergonomisch verantwoorde werkhoogte, waarbij de monteur met een rechte rug kan werken. Het maximaal hefvermogen van de 4-koloms hefbruggen is 3, 4 of 5 ton voor personen auto’s en voor bedrijfswagens 8 en 12 ton.

Alle modellen

Rijbanen schaarhefbrug opbouw

Naast de 4-kolomshefbrug is de rijbanen schaarhefbrug ook een hefbrug om APK op uit te voeren. De schaarhefbrug is ook leverbaar als semi-schaarhefbrug ofwel pantograaf met schaardelen op de uiterste zijde van de hefbrug. Dit zorgt voor optimale toegang onder het voertuig waarbij men eenvoudig onder de rijbanen doorloopt. De voordelen van 4-kolomshefbrug en de rijbanen schaarhefbrug worden hier gecombineerd.

Alle modellen

Rijbanen schaarhefbrug inbouw

De inbouw rijbanen schaarhefbrug is ideaal voor het besparen van ruimte op een locatie waar APK gekeurd wordt. Deze hefbrug die zowel geschikt is voor personenwagens als vrachtwagens kan volledig in de grond verdwijnen waardoor de ruimte ook voor andere werkzaamheden gebruikt kan worden. De rijbanen schaarhefbrug is ook leverbaar als semi-schaarhefbrug ofwel pantograaf.

Alle modellen