2-koloms hefbruggen

De 2-koloms hefbrug is geschikt voor reparaties onder het voertuig. De telescooparmen die direct onder de krikpunten van de auto geplaatst kunnen worden, bieden de monteur eenvoudig toegang tot de gehele onderkant van de auto. Dit maakt deze hefbrug perfect voor wiel- of remwerkzaamheden doordat de auto gelift wordt op de krikpunten en de wielen op deze manier vrij zijn.

Alle modellen

2-stempel hefbruggen

Doordat de stempelhefbrug in de grond verwerkt is, wordt ruimte in de werkplaats bespaard. De stempelhefbruggen zijn in staat om voertuigen tot 6.000 kg te heffen. Het voertuig wordt bij deze hefbrug onder de krikpunten geheven waardoor er rondom en onder de auto veel ruimte is. Vooral de onderzijde van de voorkant en achterkant van het voertuig zijn goed toegankelijk. Wielservice en onderhoudswerkzaamheden worden eenvoudig uitgevoerd op deze hefbrug. 

Alle modellen

Schaarhefbruggen opbouw

Het heffen gebeurt bij deze schaarhefbruggen door middel van rubberblokken die tussen de hefbrug en de krikpunten van het voertuig geplaatst worden. Deze schaarhefbrug is zeer geschikt voor wielwerkzaamheden en onderhoudsbeurten. De hefbrug wordt standaard uitgerust met flaps of uitschuifstukken. Dit maakt de hefbrug extra flexibel door de mogelijkheid de opnametafel te verlengen. Met behulp van de Autec wielvrije schaarhefbrug wordt tot wel 25% aan ruimte bespaard.

Alle modellen

Schaarhefbruggen inbouw

De inbouwschaarhefbruggen van Autec zijn in staat om tot wel 50% aan ruimte te besparen. Dit maakt de inbouwschaarhefbrug zeer aantrekkelijk wanneer de ruimte in de werkplaats beperkt is. Door het verdwijnen in de grond kan deze plek die de hefbrug zou innemen ook gebruikt worden voor andere werkzaamheden.

Alle modellen