Publicatiedatum: 31 augustus 2018

Transport Compleet 4 - 6 september 2018

Tijdens Transport Compleet in Gorinchem op standnummer B104 presenteert Autec diverse noviteiten, waaronder de nieuwe versnellingsbakkrik en de nieuwste putkriks voor APK1. Daarnaast zijn er mobiele hefkolommen werkend te zien.

 

Presentatie vernieuwde Autec versnellingsbakkrik

De vernieuwde Autec versnellingsbakkrik zal voor het eerst publiekelijk getoond worden op Transport Compleet. Waar de APK-keurmeester of monteur voorheen één hand kwijt was om de versnellingsbakkrik te bedienen, is dit nu te doen met de voet. Door middel van eenvoudige voetbediening kan men zodoende twee handen vrij houden om de transmissie te positioneren.

 

Nieuwste soort APK putkriks

De nieuwste soort APK putkriks van Autec hebben een hefvermogen van maximaal 30 ton. Ze zijn zeer snel in gebruik en leverbaar met maatwerk afgestemd op de gebruikersvoorkeuren. De putkriks zijn zowel verkrijgbaar in een hangend model als in een vloer verrijdbaar model.

 

Mobiele hefkolommen voor flexibele werkplaats

Op de stand van Autec zullen ook de nieuwste set mobiele hefkolommen werkend te zien zijn. Door middel van deze mobiele hefkolommen is de werkplaats zeer flexibel te maken. In plaats van het hebben van een vaste hefbrug die gemonteerd is in of op de grond, kunnen deze hefkolommen weggereden worden. Zo wordt de oppervlakte van de werkplaats optimaal benut. Naast vrachtwagens kunnen ook trailers eenvoudig geheven worden door middel van traverse en kingpin support.

 

Wilt u meer weten over onze innovaties of persoonlijk advies hoe u meer rendement uit uw werkplaats haalt? Bezoek dan Autec tijdens Transport Compleet in Gorinchem op standnummer B104.