Publicatiedatum: 2 november 2018

Verzilver de mogelijkheden in de aftersales markt

Hoe ziet de toekomstige dienstverlening van de werkplaats eruit? Gaat men uitbreiden met een schade afdeling? Specialiseert men zich in onderhoud van oudere voertuigen en hoogwaardige APK service? Of gaat men de garage toekomstbestendig maken voor het onderhoud en reparatie aan de steeds groter wordende voertuigen? Elk vraagstuk wordt door de werkplaats experts van Autec vanuit verschillend perspectief bekeken en resulteert in oplossingen op maat met gegarandeerd de laagste exploitatiekosten, de hoogste capaciteit per vierkante meter en de grootste bewegingsvrijheid. Er is voor elke situatie een hefbrug op maat. Het stellen van de juiste vragen resulteert in oplossingen die naadloos aansluiten bij iedere unieke dienstverlening. Bij aanschaf van nieuwe apparatuur is het van belang om te kijken wat men ermee wil of kan gaan doen, nu en in de toekomst. Dat verstaat Autec onder slim investeren.

Equipment Vakdagen Autec Montfoort

Van 6 - 8 november vinden de Equipment Vakdagen van Autec plaats in Montfoort. De vakdagen staan in het teken van vergelijken, zelf testen en ervaren van 20 verschillende modellen hefbruggen voor voertuigen en aanhangwagens/caravans. Met alle equipment overzichtelijk én werkend bij elkaar kan in een kort tijdsbestek een compleet beeld verkregen worden om maximaal rendement uit de dienstverlening te halen. Daarnaast staan de Equipment Vakdagen bol van de spectaculaire aanbiedingen en maken bezoekers van de Equipment Vakdagen kans op het winnen van een hefbrug. De ervaren Autec werkplaatsexperts delen graag alle kennis en ervaring om de bezoekers te inspireren. De deuren van de Equipment Vakdagen zijn geopend van 14:00 – 21:00 uur.

Win een arrangement naar de F1 GP van Abu Dhabi

Snelle beslissers kunnen tijdens de Equipment Vakdagen gebruik maken van aantrekkelijke beursaanbiedingen van 2 koloms- en  schaarhefbruggen tot een package deal voor een compleet APK2 starters pakket. Daarnaast wordt onder alle bezoekers van de Equipment Vakdagen van dinsdag 6 november tot en met donderdag 8 november een arrangement naar de F1 GP van Abu Dhabi verloot. Het arrangement is inclusief de reis, verblijf en toegang tot de wedstrijd.

Ervaar de flexibiliteit in heffen voor Truck en Trailer

Tijdens de Equipment Vakdagen wordt de bezoekers de unieke mogelijkheid geboden om zelf de flexibiliteit van mobiele hefkolommen te ervaren. Met een set hefkolommen voorzien van traverse en kingpin support kan men eenvoudig en snel een trailer heffen. Mobiele hefkolommen zijn overal inzetbaar voor het heffen van trucks en trailers en dragen bij aan het besparen van rangeertijd. Met de scherpe lease tarieven zijn mobiele hefkolommen voor elke werkplaats binnen handbereik.

Lees hier verder voor alle informatie over de Equipment Vakdagen en om vrijblijvend aan te melden!